TARİFLER
  • 300 gr burgu makarna
  • Tuz , Karabiber 
  • 1 soğan 
  • 1 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 150 gr kızarmış hindi göğsü
  • 200 gr garnitür (Bezelye,havuç) 
  • 4 yumurta
  • 200 gr kreması
  • 250 ml süt 
  • kalıp için yağ 
  • 150 gr rendelenmiş kaşar peyniri 

 Makarnayı haşlayın ve süzün,hemen içine 1 çorba kaşığı sıvı yağ katın ve yapışmaması için karıştırın. Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın. Sıvı yağı kızdırıp soğanı kavurun.

Garnitürü ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp kısa bir süre daha kavurun. Kızarmış hindi göğsünü küçük küpler halinde doğrayın. Yumurtaları krema , sütle karıştırın. Peynirin yarısını ekleyip tuz ve karabiber ekin. 

Tepsiyi yağlayın. Makarna, garnitür ve hindi küplerini tepside karıştırın. Krema karışımını üzerine dökün.Kalan peyniri üzerine serpip 30 dakika kadar pişirin.
Ürünlerimiz Makarna Çeşitleri